http://Ramon%20Marsman
Over Mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Ramon Marsman. Ik ben Google Ads specialist en ondernemer. Wat ik nou echt leuk vind om te doen is om andere ondernemers te helpen om meer online succes te behalen. En dan voornamelijk met Google. Ik geloof namelijk ontzettend veel in de kracht van Google. Ik ben van mening dat heel veel ondernemers liggen te slapen op deze enorme kans. Een platform met miljarden gebruikers ligt voor je open maar toch laten veel bedrijven deze kans liggen. Misschien omdat ze denken dat het te duur is of dat het volgens hen niet past bij het bedrijf. 

Ik ben hier om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen, ongeacht je situatie. Ik ben er van overtuigd dat Google Ads voor elk bedrijf, ongeacht hoe groot, van enorme waarde kan zijn.

 
 

Je hoeft geen grote speler in de markt te zijn of een enorm advertentiebudget te hebben. Je kunt zo klein als je wilt beginnen, dit maakt het ook enorm aantrekkelijk voor startende of kleine ondernemers. Of je nu je fysiek in je winkel producten/diensten verkoopt, online, of allebei; met Google Ads is jouw klant binnen handbereik.

Ik help jou graag om het maximale hieruit te halen. Of je nu al campagnes hebt lopen of nog helemaal niks hebt staan.

Ik neem je mee in het proces en ik laat je zien hoe wij jouw bedrijf online succes gaan geven.

Van start willen met Google Ads of gewoon even sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op en hopelijk spreken wij elkaar snel!

 
Meer resultaat uit je Google Campagnes