Google Ads Management

Je Google Ads uitbesteden?

Online groeien met jouw bedrijf? Maak gebruik van Google en laat je Google Ads uitbesteden! Meer dan 80% van de Nederlanders en Belgen zoeken via Google. Aanwezigheid in Google is dus essentieel. Maar hoe doe je dit zo effectief mogelijk? Hier kan ik jou bij helpen!

Samen kijken wij naar jouw markt en bepalen we of Google Ads iets is voor jou bedrijf. Je kunt op verschillende manieren adverteren binnen Google. Het zij via zoekadvertenties, Google Shopping, display-advertenties of video advertenties (Youtube adverteren).

Waarom zou je gebruik maken van Google Ads?

Adverteren via Google brengt een heel aantal voordelen met zich mee. Daarnaast is het in mijn ogen de beste en snelste manier om meer resultaat te realiseren voor jouw bedrijf. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Je wordt vindbaar als consumenten naar jouw product zoeken
  • Resultaten zijn goed meetbaar
  • Je bepaalt zelf je budget en investering
  • Je kunt op ieder moment starten of stoppen
  • Je hebt een enorm bereik met Display en Video mogelijkheden
Meer resultaten uit je Google campagnes

Hoe ga ik te werk?

1. Strategie & Doelstellingen​

Samen inventariseren wij jouw doelstellingen en kijken wij of deze realistisch zijn. Zo beschrijven wij hoe we online succes gaan maken via Google Ads.

2. Onderzoek & advies​

Ik voer een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Hieruit zal blijken waar voor jouw bedrijf de meeste potentie ligt. Vervolgens kijk ik of er al geschikte landingspagina’s zijn en adviseer ik je over een geschikte advertentie strategie en campagnestructuur.

3. Inrichten van de campagnes

Vervolgens richt ik alle afgesproken campagnes voor je in, passend bij jouw bedrijf. Ook neem ik een diepere kijk in de landingspagina’s. Converteren deze wel? Mocht dit niet zo zijn gaan ook deze op de schop.

4. Beheren van de campagnes

Nu de eerste advertenties draaien houd ik deze nauwkeurig voor je in de gaten. Samen evalueren wij de resultaten. Maandelijks ontvang je van mij een rapportage zodat jij in één oogopslag kunt zien hoe een campagne heeft gepresteerd.

5. Bijsturen & optimalisatie​

Afhankelijk van jouw behoeften en wensen worden jouw Google Ads campagnes continu bijgestuurd en geoptimaliseerd.

Wat jij van mij kunt verwachten

Ik beloof niet iets wat ik niet waar kan maken. Alle resultaten uit mijn Google Ads campagnes zijn altijd meetbaar. Zo weet ik precies wat jij kunt verwachten en weet jij wat de opbrengst is van elke euro die je stopt in je Google Ads campagnes bij Digible.

Wanneer je ergens je geld in investeert wil je ook weten waar je nou precies je geld aan uitgeeft. Misschien zeggen Google advertenties jou iets, maar misschien ook wel helemaal niet. Ik neem jou mee in het proces en leg het je haarfijn uit.

Niets is voor jou belangrijker dan resultaten zien. Als je in een campagne investeert wil je ook resultaten zien. Ik stuur op resultaat. Zo richt ik campagnes in en optimaliseer ik deze om het maximale resultaat te behalen. En jij krijgt deze resultaten elke maand netjes op een presenteerblaadje. 

Klaar om je online advertenties naar een hoger niveau te tillen?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wil ik het bedrijf en de persoon of personen achter het bedrijf leren kennen. Samen kunnen wij kijken naar jouw vraagstuk en nemen wij de huidige bedrijfsvoering + doelen onder de loep.

Wat haal jij uit dit gesprek?

Na dit gesprek heb je helder hoe jij advertenties via Google kunt toepassen voor jouw bedrijf.

Dit gesprek is vooral geschikt voor:

  • Bedrijven die net zijn begonnen en een knallende start willen maken
  • Bedrijven die niet weten of Google Ads iets voor hun is maar wel benieuwd zijn
  • Bedrijven die liever niet hun Google Ads aan grote marketingbureaus willen uitbesteden
  • Lokale ondernemers die nieuwe klanten willen bereiken of meer resultaat willen behalen

 

Ramon Marsman